април 19, 2024

Емил Русев флиртува с други под носа на Христина (Доказателство)

https://kliuki.net/kliuki/emil-rusev-flirtuva-s-drugi-pod-nosa-na-hristina-dokazatelstvo/143552 Kliuki.net
Емил Русев флиртува с други под носа на Христина (Доказателство)

Емил Русев едва изчака да излезе от Къртицата, за да я подкара по старо му, жена му се прави, че не забелязва

Емил Русев успя да стане една от най-обсъжданите личности в родното светско пространство, не само заради ролята си на Къртицата в едноименното шоу, ами и заради поведението си в Базата и извън нея.

[caption id="attachment_69595" align="alignleft" width="300"]Емил Русев отново флиртува Емил Русев отново флиртува[/caption]

Саботьорът успя да настрои доста от зрителите срещу себе си с любовната история с Виктория, която, по думите му, била вманиачена и обсебена от него, а той обичал само съпругата си. Част от хората му повярваха, други не толкова. Факт е обаче, че само дни след излизането си от Къртицата, Емил Русев я подкара по старо му, отдавайки се на флиртове във Фейсбук.

Саботьорът поздрави една от приятелките си в социалната мрежа с парче на Ким Сезарион. На пръв поглед нищо смущаващо. Само че текстът на въпросното парче - Undressed, в превод "Разсъблечени", е повече от еротичен. "Хайде да се съблечем, изглеждаш ми самотна, ще те накарам да крещиш името ми", са само част от думите в поздрава на Емил Русев към госпожицата.

Остава въпросът дали е уместно женен мъж, който на всичкото отгоре твърди, че обича съпругата си, да отправя подобни двусмислени поздрави към друга жена, различна от неговата собствена? Самата Христина, както винаги, удобно си затваря очите и се прави, че поведението на Емил Русев си е съвсем в реда на нещата, втрещени са форумци.