март 28, 2024

Емил Русев ли е Къртицата? Вижте как поведението му го издаде!

https://kliuki.net/kliuki/emil-rusev-li-e-karticata-vizhte-kak-povedenieto-mu-go-izdade/142859 Kliuki.net
Емил Русев ли е Къртицата? Вижте как поведението му го издаде!

Емил Русев е контузил нарочно Стоян, убедени са феновете

Емил Русев е Къртицата. Това поне са последните подозрения на феновете. Като основни причини за съмненията си зрителите на шоуто изтъкват няколко факта в поведението на Емил Русев, които го издават, че именно той е предателят. Уликата с перуката също сочи категорично към него, тъй като Емил Русев е собственик на верига фризьорски салони.

[caption id="attachment_63682" align="alignleft" width="300"]Емил Русев ли е Къртицата? Емил Русев ли е Къртицата?[/caption]

"Перуката е свързана именно с това, с грижата за косата. Няма нищо общо с някой рус човек", убедени са феновете. И продължават да разплитат самоличността на Къртицата, откривайки все повече доказателства, че Емил Русев е саботьорът. Контузията на Стоян, която го извади от играта, според зрителите също не е случайна. Все пак именно Емил Русев го контузи.

Според феновете Емил умишлено се е хвърлил толкова грубо към Стоян. естествено, целта му не е била да му чупи крака, а просто да го контузи, за да го извади от някои от следващите мисии. Тъй като, както знаете, Стоян е сред най-силните играчи в Базата. В снощната игра за храната пък пропусна и двата пъти да уцели мишената си, макар да твърдеше, че е добър стрелец. "Иска да всее напрежение сред останалите, а какъв по-лесен начин от това да им ограничи храната", коментират феновете.

Не на последно място зрителите изтъкват и отказа на Емил Русев да си изяде скорпиона още в първата игра.