март 29, 2024

Емил Русев попари Христина: Ето как я смути с неудобен разказ пред другите!

https://kliuki.net/kliuki/emil-rusev-popari-hristina-eto-kak-ya-smuti-s-neudoben-razkaz-pred-drugite/143049 Kliuki.net
Емил Русев попари Христина: Ето как я смути с неудобен разказ пред другите!

Емил Русев успя да попари хладнокръвната Христина – явно има защо да се притеснява от разказа му, коментират в мрежата

 

Емил Русев попари Христина, която по принцип се държи особено хладнокръвно в Къртицата, забеляза Kliuki.net!

[caption id="attachment_65176" align="alignright" width="300"]Емил Русев попари ледената Христина, смути я с неудобна история пред другите Емил Русев попари ледената Христина, смути я с неудобна история пред другите[/caption]

Участникът започна да разказва история, свързана с негов приятел. За учудване на всички обаче, Христина започна ту да се усмихва, ту да издава притеснението си…

Наистина доста нетипично за нея, като се има предвид колко е студена и успява да потиска емоциите си, коментират и в мрежата по адрес на излъченото видео.

[caption id="attachment_65177" align="alignleft" width="300"]Христина се чуди накъде да гледа, докато Емил Русев разказва, явно нещо я притеснява Христина се чуди накъде да гледа, докато Емил Русев разказва, явно нещо я притеснява[/caption]

Емил Русев всъщност сподели, че негов близък си имал вземане даване с жрици на улицата, в компанията на други двама, но Христина сякаш си спомни негативни моменти от техните отношения и изведнъж помръкна. От неудобство тя се чудеше как да прикрие лицето си, мърдаше нервно и не намери начин да запази самообладание с каменна физиономия.

Явно ледената Христина Русева взе да се пропуква и надали ще издържи на напрежението до края на Къртицата, обсъждат я още във виртуала.

„Със сигурност тук има нещо, Емил Русев може да не е хойкал само с Виктория, как го търпи този човек, нямам представа!”, прозряха зрители, които видяха реакцията на Христина (виж ТУК).

Според тях, не е нормално тази жена да преглъща толкова унижения само заради децата и да запази семейството си, но нищо чудно връзката им да се разпадне след предаването.

Дали това ще се случи и Христина ще бие шута на Емил Русев?!