април 25, 2024

Емил Русев преди 6 години - влюбен до уши във Виктория (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/emil-rusev-predi-6-godini-vlyuben-do-ushi-vav-viktoriya-snimki/143076 Kliuki.net
Емил Русев преди 6 години - влюбен до уши във Виктория (Снимки)

Емил Русев изглежда много по-резервиран към Христина, за разлика от по-скорошните им снимки, където е като залепен за нея

[caption id="attachment_65438" align="alignleft" width="300"]Емил Русев Емил Русев преди 6 години[/caption]

Емил Русев е бил доста по-дистанциран от жена си Христина Русева преди 6 години – във времето, когато още е бил влюбен във Виктория Джумпарова! Kliuki.net попадна на уникални лични снимки на участника в „Къртицата“, като на някои от тях позира заедно с Хриси.

На тях обаче бизнесменът изглежда много по-резервиран към съпругата си, за разлика от по-скорошните им снимки, където Емил Русев е като залепен за Христина.

През 2008 г. Русев е бил сравнително по-слаб от сега и е получавал доста закачливи коментари в социалната мрежа. „Браво, супер си“, „Ето това е истински мъж“, „Ти си мъж мечта“ и прочие ласкателства заливат профила на Емил Русев във Фейсбук – всичките са от жени, разбира се.

Припомняме, че точно по това време участникът е имал паралелна връзка с Виктория Джумпарова. Бизнесменът й е свалял звезди и дори е искал да се раздели с Христина. Тогава Виктория не е знаела, че приятелят й е омъжен за друга, а и двамата не са крили връзката си. Все пак – в социалната мрежа няма техни общи снимки, но за сметка на това Емил Русев е позирал с други красиви жени.

[gallery link="file" ids="65441,65442,65443,65444,65445,65446"]