юни 19, 2024

Емил Русев се изпусна: Любов ни свързва с Виктория!

https://kliuki.net/kliuki/emil-rusev-se-izpusna-lyubov-ni-svarzva-s-viktoriya/143766 Kliuki.net
Емил Русев се изпусна: Любов ни свързва с Виктория!

Емил Русев лъжеше в Къртицата, но сега вече се изпусна, че това, което го свързва с Виктория, е любов

Емил Русев потвърди, че с Виктория Джумпарова го свързва любов, но тя уж била в миналото вече...

Участникът в Къртицата беше зает да обяснява, че е не е някакъв чичко-паричко, който е правил жестове за манекенката, защото има възможности, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_71382" align="alignright" width="300"]Емил Русев Емил Русев и Виктория си гукат в Къртицата[/caption]

И докато се оправдаваше в интервюто за „Блясък”, че няма милиони, а заеми, той се изтърви, че между тях имало силни чувства. Нали уж много държеше на Христина и затова се молил да си я върне, а по същото време е засвидетелстват любовта си към Джумпарова, писа изданието hotnews.bg.

Емил Русев разказва, че отношенията им не били по сметка, а и той не бил чак толкова богат, за колкото го смятали хората. Бизнесът му бил успешен, но не можел да си позволи да има метреси.

Къртицата Русев не пропусна да обвини Виктория Джумпарова, че е взела солидна пачка, за да влезе в шоуто и да го тормози. Част от лъжите, които тя изрекла, били именно заради това – на Вики й платили да създаде интрига в Базата.

Така или иначе обаче, нещата започват да излизат наяве и аферата с красавицата не е била така незначителна, както се опита да я представи Емил Русев.