юни 21, 2024

Емил Русев ще дели Изолатора с Виктория Джумпарова?

https://kliuki.net/kliuki/emil-rusev-shte-deli-izolatora-s-viktoriya-dzhumparova/143012 Kliuki.net
Емил Русев ще дели Изолатора с Виктория Джумпарова?

Емил Русев се готви да се изправи срещу най-големия си страх – Виктория Джумпарова

 

Емил Русев е в Изолатора, но нищо чудно скоро да се наложи да го дели точно с Виктория Джумпарова, обсъждат зрители на предаването, научи Kliuki.net!

[caption id="attachment_64881" align="alignright" width="300"]Емил Русев ще дели Изолатора с Виктория Джумпарова? Емил Русев ще дели Изолатора с Виктория Джумпарова?[/caption]

Поводът за този слух е, че от Къртицата обявиха, че той ще се изправи срещу най-големия си страх. Както е известно, самото плашило за Русев е именно Джумпарова, смеят се във виртуала и са категорични, че изпитанието му ще е свързано с нея.

От продукцията не се славят особено с деликатност, а Емил Русев сам си призна пред тях, че само с Виктория не искат да го подлагат на тормоз. Преди дни водещите се пошегуваха, че ще му я пратят, но никой не би се изненадал, ако го направят наистина.

„Това ще е най-коварното отмъщение за него, защото ми писна от номерата му и интригите!”, кефят се отвън пред тв екраните. Изглежда Емил Русев започва да става все по-неприятен, не само за участниците в Базата.

Още на втората нощ, той писна като нежна душа и каза, че няма да стои в Изолатора, нервите му не издържали, било му скучно, затова обяви гладна стачка. Сега той няма сили дори да отиде по нужда до тоалетната, пишат на сайта на предаването.

На своя територия обаче той ще трябва да приеме най-големия си страх, а как ще се спаси и дали ще може, предстои да научим съвсем скоро. И ако посетителят е Виктория Джумпарова, представяме си неговата реакция...

Ще откачи ли съвсем Емил Русев?!