януари 30, 2023

Емил Русев увисна на веригите заради Вики (Стресира малчуганите)

https://kliuki.net/kliuki/emil-rusev-uvisna-na-verigite-zaradi-viki-stresira-malchuganite/143021 Kliuki.net
Емил Русев увисна на веригите заради Вики (Стресира малчуганите)

Емил Русев изперка от скука в Изолатора и увисна на веригите, но не се замисля какво причини на малчуганите си

Емил Русев получи критики заради изперкването си в Изолатора.

Участникът в Къртицата увисна на веригите и започна да говори като психопат, с което дори не се замисли какво причинява на малчуганите си, недоволстват зрители, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_64959" align="alignright" width="300"]Емил Русев увисна на веригите заради Виктория и стресира малчуганите си Емил Русев увисна на веригите заради Виктория и стресира малчуганите си[/caption]

Емил Русев показа липса на какъвто и да е характер, взе да се оплаква, че трябва да стои затворен, щял да стои гладен и ако трябвало ще ходи по нужда в леглото си…

Погледът му, приказките му, поведението му – всичко това не подсказваше, че той се държи като нормален човек, смятат във виртуала.

„Нали все за децата си мислят с жена си, а сега ги стресира и въобще не се сети как ще понесат гледката те!”, хулят го още в мрежата. И допълват: "Преиграва, всичко е само с цел да привлече вниманието, прекалява с палячовщините!".

За капак Емил Русев си закачи металните вериги на врата, изпробвайки ги все едно ще се беси и ще сложи край на всичко.

Мнозина решиха обаче, че театърът му се дължи на факта, че Виктория Джумпарова имаше рожден ден и той ще пропусне купона.

„Не ще да е само от скуката, Емо се издаде, че иска да присъства на партито за празника на Вики… после да не се оправдава пак, че грам не се вълнува от нея!”, шегуват се потребители по адрес на Емил Русев!

Къртицата2 / 19.03.2014 by cool12312