март 25, 2023

Емили Ратайковски в прозрачна рокля на афтърпартито след Оскарите (Кои звезди показаха много плът – Снимки)

Звездите показаха много плът на купона след Оскарите, но най-секси бе Емили Ратайковски

https://kliuki.net/kliuki/emili-rataykovski-v-prozrachna-roklya-na-aftarpartito-sled-oskarite-koi-zvezdi-pokazaha-mnogo-plat-snimki/201189 Kliuki.net
Емили Ратайковски в прозрачна рокля на афтърпартито след Оскарите (Кои звезди показаха много плът – Снимки)

Ако на червения килим знаменитостите залагат на по-елегантни тоалети, то за купона после стават прекалено дръзки в избора на тоалет.

И на тазгодишната церемония по връчването на статуетките дамите заложиха на прекалено много плът  и позираха със самочувствие пред фотографите, очаквайки да направят впечатление на целия свят.

Някои от тях  дори не присъстваха на самата церемония, но се появиха на партито, за да демонстрират разголените си рокли.

Най-секси актрисата се оказа Емили Ратайковски. Която е наясно как изглежда и демонстрира с голяма увереност перфектните си форми. Моделката, която е  актриса и писател харесва модата на тъй нареченото „голо обличане” и дори успява да я интерпретира и на разходките си из дневния Ню Йорк. Но и доста често на модните дефилета.

На афтърпартито, организирано  от Vanity Fair тя заложи на сребърна рокля с издължен силует, в контраст с прозрачния плат. А под нея се видя цялата й безупречност и  естествено бельото й в напълно нуди цвят.

Косата на звездата бе прибрана в елегантен кок в семпла прическа и акцентът бе върху безупречните й форми.

Предлага ме ви да видите в какви провокативни тоалети дефилираха и други звезди, които си показаха всичко.

Оливия Уайлд

Сиара

Хънтър Шафер