юни 24, 2024

Емилия цъфна в оскъдно тоалетче, Коко Динев бесен (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-cafna-v-oskadno-toaletche-koko-dinev-besen-snimka/143690 Kliuki.net
Емилия цъфна в оскъдно тоалетче, Коко Динев бесен (Снимка)

Емилия се върна към стила си от преди години - с изрязаните потничета и къси панталонки

Емилия никога не се е славела с особен вкус в облеклото. Певицата неведнъж се е появявала пред феновете в меко казано безумни тоалети. Откакто е с Коко Динев обаче това леко се промени, тъй като бизнесменът категорично забрани на половинката си да се носи в прекалено разголени дрешки. Които повече биха подхождали на някоя магистрална жрица.

[caption id="attachment_70760" align="alignright" width="181"]Емилия втрещи с тоалет Емилия втрещи с тоалет[/caption]

Изглежда обаче на Емилия й е писнало да се съобразява с изискванията на половинката си. Тъй като на снимките на клипа към последното си парче чалгаджийката се появи в меко казано безумен ансамбъл. Не приличащ на жена на нейната възраст, която на всичкото отгоре е и майка. На снимачната площадка Емилия цъфна в изрязано късо черно бюстие и хипер къси панталонки, които за сметка на това беше запасала чак до кръста си.

За капак на нелепия тоалет, Емилия беше обула и мрежести чорапи, явно за да подчертае магистралния си стил, втрещени са форумци. Интересно обаче как ли е реагирал самият Коко Динев, като е видял майката на сина си стъкната по този начин.

Според запознати бизнесменът буквално е излязъл от кожата си от бяс, научиха от hotarena.net. На Емилия обаче не й пука, тъй като самата тя преди време заяви, че вече е много уверена в себе си и няма да допусне никой да я мачка.