април 19, 2024

Емилия го раздава примадона, а педикюрът й не струва! (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-go-razdava-primadona-a-pedikyurat-y-ne-struva-foto/143596 Kliuki.net
Емилия го раздава примадона, а педикюрът й не струва! (ФОТО)

Емилия го раздава примадона, мият й краката, а педикюрът й не струва, обсъждат я в мрежата

Емилия го раздава примадона, гримьорът й мие краката, а тя кокетничи като принцеса, видя Kliuki.net.

За сметка на това обаче, педикюрът й въобще не струва, нападнаха я в мрежата. Причината за тази яростна критика стана това, че Емилия не е оформила добре ноктите си и няма грам следа от лак.

Обикновено певицата се поддържа и изглежда на ниво, но този път нещата съвсем не стоят така.

[caption id="attachment_70018" align="alignright" width="226"]Емилия Емилия го раздава примадона, а педикюрът й не струва[/caption]

Вероятно тя е щяла да се погрижи за фините си крайници по-късно, но сгреши, че се снима предварително и веднага обра негативни отзиви в нета.

Трябва да признаем, че досега никоя фолк звезда не се е похвалила с подобен антураж, писа изданието lifestyle.bg. Бони, който се занимава с макиажа на Емилия, е приклекнал като слуга пред божествената фигура на Емилия и полива с вода крачетата й.

Гледката определено си заслужава, но предизвиква и комични реакции. Жената на Коко Динев може да е доволна, че й се обръща такова внимание, все едно е световноизвестна изпълнителка.

Някои си плащат за такъв отзивчив екип, но Емилия получава този жест на приятелска основа.

Коко Динев не бива да се притеснява, защото тя е в добри ръце, но сигурно няма да му се стори особено приятно, че изследват детайли от тялото й. Но това са рисковете на професията, както се казва.

Вижте сами каква примадона е Емилия, макар педикюрът й да не струва...