юли 20, 2024

Емилия призна, че иска още едно дете

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-prizna-che-iska-oshte-edno-dete/144096 Kliuki.net
Емилия призна, че иска още едно дете

Емилия иска още един наследник от Коко Динев

Емилия призна, че ще има още едно дете. Певицата не скри, че си е поставила за цел да роди още един наследник на Коко Динев, най-късно докато стане на 37-38 години. Предвид факта, че в момента звездата е на 32, това означава, че има още 5-6 години да изпълни намерението си. "Сега съм в силата си, задължително трябва да се отчета с още едно дете, решила съм го", категорична е Емилия, която вече има един син от бизнесмена.

[caption id="attachment_76486" align="alignleft" width="300"]Емилия призна, че мечтае за още едно дете Емилия призна, че мечтае за още едно дете[/caption]

Явно обаче само малкият Иван не й е достатъчен, коментират нейни близки. В светското пространство не веднъж се е коментирало, че Емилия е бременна. Повод за това са ставали снимки, на които певицата е видимо наедряла и с коремче. Само дето досега тези приказки са си оставали единствено слухове. Ето обаче, че изпълнителката потвърди, че наистина мисли за второ дете.

Което означава, че двамата с Коко може съвсем скоро да започнат да работят за още един наследник. Ако разбира се, вече не са го направили, подсмихват се форумци. В същото време Емилия не скри, че буквално е пристрастена към кариерата си и ще й е много трудно да се откъсне от нея. "Бих пяла и за 20 лева хонорар, като преди години. Само заради удоволствието да пея", откровена е звездата, научиха от signal.bg.