април 19, 2024

Емилия се показа с бръчки и без фотошоп

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-se-pokaza-s-brachki-i-bez-fotoshop/142960 Kliuki.net
Емилия се показа с бръчки и без фотошоп

Емилия заряза фотошопа, показа бръчки пред камерите

Фолк певицата Емилия забрави за фотошопа и се показа натурална. Певицата си пусна снимки от участие, на които лъснаха всичките й бръчки. Докато се усмихваше пред обектива, фолк звездата не скри годините си. И камерите запечатаха бръчките по лицето й.

Въпреки че все още е млада, Емилия не може да скрие ситните мимически бръчици около очите и устата. Въпреки това на певицата не й пука, че остарява. Самата изпълнителка неведнъж е казвала, че не е толкова запален привърженик на пластичните операции, за колкото я смятат, нито пък ги одобрява.

[caption id="attachment_64508" align="aligncenter" width="300"]Емилия се показа с бръчки и без фотошоп Емилия се показа с бръчки и без фотошоп[/caption]

. Всъщност Емилия неведнъж е споделяла, че последната й интервенция е била принудителна. „Не исках нов нос, но се налагаше все пак да дишам“, заяви изпълнителката след пластичните процедури.

[caption id="attachment_64509" align="aligncenter" width="300"]Фолк звездата не крие годините си Фолк звездата не крие годините си[/caption]

Припомняме ви, че миналия май Емилия претърпя пътен инцидент, след който се наложи да си оперира носа. Мнозина заподозряха певицата, че го прави от суета, но тя самата е категорична, че принудително се е оперирала.

На последните снимки на фолк звездата ясно се вижда, че Емилия без фотошоп не крие годините си. Очевидно блондинката не си правила никакви пластични корекции наскоро, нито козметични процедури за подмладяване.