април 19, 2024

Емилия става певица на годината?

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-stava-pevica-na-godinata/142399 Kliuki.net
Емилия става певица на годината?

Изпълнителката фаворит на наградите „Планета“

Фолк певицата Емилия е на път да се сдобие със заветния приз „Певица на годината“. Половинката на Коко Динев е фаворит в листата и най-вероятно ще спечели тази година състезанието. Звездата се радва на огромна популярност сред феновете на фолк музиката, а последните няколко месеца творческите й проекти са хит след хит.

Самата певица силно се надява този път творческите й напъни да бъдат уважени. Години наред Емилия оставаше назад в листата на „Планета“, а миналата година изгуби не от друг, а от Анелия. За капак трябваше да дели друга своя награда с Цветелина Янева. Нещо, което засегна и двете изпълнителки жестоко.

[caption id="attachment_60389" align="alignright" width="300"]Eмилия е новата певица на годината? Eмилия е новата певица на годината?[/caption]

Тази година феновете са убедени, че е най-справедливо Емилия да вземе приза. За разлика от колежките си Галена и Преслава, певицата хвърли наистина огромни усилия в новите си проекти. И докато останалите певици пускаха по две-три песни, то Емилия имаше далеч повече попадения.

[caption id="attachment_60388" align="alignleft" width="164"]Пайнерката фаворитка за приза Пайнерката фаворитка за приза[/caption]

Въпреки това битката засега остава оспорвана и шестте номинирани са Емилия, Преслава, Галена, Анелия, Джена и Глория. Андреа не успя да се класира, независимо от масираната кампания, която поведе в мрежата. Изпълнителката се изложи още по време на концерта на Планета, когато се появи с корона на главата, самопровъзгласявайки се за новата кралица на поп фолка. Вместо да й се зарадват обаче феновете побързаха да я детронират, избирайки на нейно място в листата с фаворити Глория.