март 23, 2023

Емилия за първи път в изповед за отношенията си с Коко Динев и Анелия!

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-za-parvi-pat-v-izpoved-za-otnosheniyata-si-s-koko-dinev-i-aneliya/142111 Kliuki.net
Емилия за първи път в изповед за отношенията си с Коко Динев и Анелия!

„Повече няма да си мълча и няма да позволя да ме унижават. Аз бях длъжна да се защитя от Анелия“, откровеничи Емилия

[caption id="attachment_58334" align="alignleft" width="300"]Емилия Анелия Емилия не се отмята от думите си срещу Анелия[/caption]

Емилия за първи път си позволи да говори открито, без недомлъвки и подробно за отношенията си с Коко Динев и Анелия. В началото на новата 2014 година изпълнителката на „Смелите си имат всички“ си обеща повече никога да не позволява да бъде унижавана и обиждана. Обръщайки се назад, Емилия не съжалява за скандала с Анелия от миналата година и твърдо застава зад казаното.

Припомняме, че миналата година Емилия си позволи да скочи срещу вечната си врагиня Анелия и след дълги години мълчание разкри как бившата на Коко тормозела семейството й. В интервю за сп. Story в началото на годината певицата прави анализ на изминалата година и е категорична, че не съжалява за думите си, писа HotArena.net.

Тя разкри, че Анелия я е предизвикала, като я обидила много сериозно и публично я унижила. „Повече няма да си мълча! Имам самочувствие и няма да позволя на никого да ме унижава. Аз бях длъжна да се защитя от Анелия“, откровеничи Емилия.

Тя подчертава, че Коко Динев не й се е карал за думите срещу бившата му. „Той никога не ми е забранявал да говоря каквото и да било“, признава Емилия. В интервюто тя обаче не коментира упорития слух от миналата година как Коко я е пребил толкова жестоко, че се наложила операция на носа.

Певицата само сподели, че между тях цари разбирателство и двамата знаят как да постигнат нещо, когато го искат. Притеснява се единствено да не разглезят твърде много малкия Иван. „Аз не му се карам за нищо. Баща му също е много мил с него, всичко му разрешаваме и му даваме каквото поиска. Страхувам се да не го разглезим“, признава Емилия.

Певицата прави сериозна равносметка на характера си и признава, че е била твърде мила и мекушава през годините. „Не можех да отказвам, винаги казвах „Да“ и това ми пречеше. Страхувах се да изразя мнението си, да изкажа чувствата си и това ме правеше безхарактерна и надута в очите на хората. Научих се да съм по-открита и няма повече да позволя да ме унижават“, решена е Емилия.