май 31, 2023

Емо Каменов дължи пари на колеги, наричат го мишка - виж разкритията!

https://kliuki.net/kliuki/emo-kamenov-dalzhi-pari-na-kolegi-narichat-go-mishka-vizh-razkritiyata/143097 Kliuki.net
Емо Каменов дължи пари на колеги, наричат го мишка - виж разкритията!

Емо Каменов дължи пари на колеги, те го наричат мишка в мрежата

 

Емо Каменов дължал пари на колеги, те го обиждат в мрежата, забеляза Kliuki.net!

[caption id="attachment_65606" align="alignright" width="300"]Емо Каменов дължал пари на колеги, те го наричат мишка Емо Каменов дължал пари на колеги, те го наричат мишка[/caption]

Наш читател потвърди, че охранителят не се слави с особено добро име сред познатите си. И дори разкрива, че Емо Каменов от пет месеца не работи във фирмата, но умело си мълчи по този въпрос.

Не е ясно защо участникът в Къртицата спестява цялата истина и го играе драматично, че ще бъде изгонен от мястото си и ще остане на улицата.

[caption id="attachment_65608" align="alignleft" width="300"]Емо Каменов не си признава, че всъщност от пет месеца не е на работа във фирмата Емо Каменов не си признава, че всъщност от пет месеца не е на работа във фирмата[/caption]

Всичко тръгна от „камъчето”, което той изплю по адрес на Бориса Тютюнджиева. Тя пък обяви, че ще го съди и нека така да докаже твърденията си за нея и холивудския актьор.

Каменов се попритесни, но не се оправда, даже заяви, че седи зад думите си. Накрая на лайфа, в който се разрази скандала, стана, поклони се и благодари на лицата Митев и Каменов. Мнозина си съставиха извод, че въпросните фамилии са на известни босове от групировка, с която вероятно е свързан Емо Каменов.

Това обаче не е съвсем сигурно, а по-скоро Емо Каменов е демонстрирал положение за пред Бориса и останалите, за да се почувства силен в конфликтната ситуация.

„Той е мишок и даже няма съвест да си признае, че от пет месеца вече не е във фирмата, само злепоставя колегите си, страх го е, че ще го бият, защото и пари им дължи!”, гласи мнение на запознат с обстоятелствата около Емо Каменов.