юни 19, 2024

Емо Каменов след Къртицата: Парите отиват по болници! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/emo-kamenov-sled-karticata-parite-otivat-po-bolnici-video/143831 Kliuki.net
Емо Каменов след Къртицата: Парите отиват по болници! (ВИДЕО)

Емо Каменов не е особено радостен след Къртицата, защото се налага да харчи лесните пари по болници

Емо Каменов взе парите от Къртицата, но бял ден не видя...

Откакто е извън Базата, охранителят се налага да полага грижи за болния си родител, научи Kliuki.net.

Бащата на Емил е сполетян от тежко заболяване, затова доста от парите се налага да отидат именно по това направление, сподели днес Къртицата, писа изданието HotArena.net.

[caption id="attachment_71995" align="alignright" width="300"]Емо Каменов Емо Каменов хвърля парите от Къртицата по болници[/caption]

Участникът в шоуто се сдобил с автомобил, но втора ръка, така че никой не трябвало да му завижда за Поршето. По-значителна част от сумата пръскал по медицински заведения, за да спаси татко си.

Емо Каменов бил наясно с диагнозата на близкия си още по времето на Къртицата, но си дал дума да не спекулира с темата, обясни той пред Катето Евро в Жените говорят.

Решил го, защото винаги така се случвало, че риалити героите натрапвали личните си драми, за да си спечелят симпатиите на зрителите.

Явно Емо Каменов е преценил, че е по-удачно да постъпи достойно и да не навира в очите на хората проблемите си. От тази гледна точка, феновете на Къртицата са доволни, че Каменов успя да лапне наградата, защото няма да я прахоса за глупости.

И дано успее да помогне на баща си, надяват се те.

Вижте какво каза още Емо Каменов във видеото ТУК.