април 19, 2024

Емо Каменов: Сварих Бориса с холивудски актьор!

https://kliuki.net/kliuki/emo-kamenov-svarih-borisa-s-holivudski-aktyor/143002 Kliuki.net
Емо Каменов: Сварих Бориса с холивудски актьор!

Емо Каменов смята да извади миналото на Бориса наяве, а всички заселници и цяла България ще разберат, че тя е много фатална дама

Емо Каменов ще изобличи подробно Бориса, научи Kliuki.net!

Красивата моделка ще стане жертва на охранителя на звездите, който явно няма намерение да си държи устата затворена.

[caption id="attachment_64822" align="alignright" width="300"]Емо Каменов разкри, че е сварил Бориса в стая с холивудски актьор Емо Каменов разкри, че е сварил Бориса в стая с холивудски актьор[/caption]

Емо Каменов ще извади факти от миналото на Бориса Тютюнджиева и те ще се свързани с много известен холивудски актьор. Якият майтапчия в Къртицата сварил Бориса в хотелската стая заедно с тази знаменитост и го разказа на останалите заселници.

Посещението било секретно и Бориса не искала да се разчува. Емо Каменов ще й види сметката сега, когато тези истини ще лъснат наяве и ще разбунят духовете в Базата.

Определено ще има реакции, а противниците на Бориса вътре ще използват ситуацията, за да я опетнят, коментират днес зрители на Къртицата.

Както се знае, Бориса Тютюнджиева се показа като доста фатална дама, а разкритията на Емо Каменов съвсем ще го потвърдят.

Въпреки че няма симпатии към Борислав, Бориса го върти на пръста си и не го отряза категорично. После се подигра с него зад гърба му, но думите й достигнаха до него, защото продукцията излъчи записа.

След тези събития, май за Бориса ще става все по-напечено в Къртицата – тайната й за бурната вечер с холивудски актьор ще се разбули от устата на Емо Каменов!