април 20, 2024

„Ергенът“ Евгени Генчев: Болката също е част от вдъхновението!

https://kliuki.net/kliuki/ergenat-evgeni-genchev-bolkata-sashto-e-chast-ot-vdahnovenieto/166869 Kliuki.net
„Ергенът“ Евгени Генчев: Болката също е част от вдъхновението!

Не вярва в любовта за цял живот
Половината от дамите в България тръпнат в очакване на новия сезон на риалитито „Ергенът“, след като стана ясно, че новият мачо в шоуто ще е пианистът със световна слава Евгени Генчев.

Геният на клавишите е родом от Пловдив, но е израснал в Лондон и е изнасял концерти по цял свят. В рамките на месец той ще се пренесе в луксозния оазис на женското внимание на новия сезон на „Ергенът“.

Красавецът е почти непознат за широката аудитория, предвид, че е живял зад граница. Както вече стана ясно, той е голямо име в музикалните среди. Той е истински магьосник на пианото. Така и не става ясно как продуцентите на „Ергенът“ са успели да го привлекат да участва в шоу за разюздани дами.

Евгени Генчев, който е изключително предан на семейството и приятелите си, крие личния си живот от светлините на прожекторите. 32-годишният пианист е зодия Рак, вярва в ангели и харесва драмите, но не и филмите на ужасите и обожава семейството си. В риалитито той може да срещне всичко това, дори и филм на ужасите, а може би и своя нов ангел.

Според мълвата, която се носи в музикалните среди, Евгени Генчев няма момиче до себе си. Твърде е зает покрай заниманията му с пиано, бизнеса с класически музикален мениджмънт, който развива и фитнеса, без който не може. Към всичко това ще трябва да добавим и новия му ангажимент – шоуто.

Младият пианист е чувствителна натура и е категоричен, че не желае да се среща с наследнички на Благовеста Бонбонова и Виктория Капитонова в предаването, тъй като е отвратен от меркантилността и фалша им.

Евгени Генчев е концертирал по целия свят рамо до рамо с едни от най-големите звезди. Носител е на повече от 15 международни награди за пиано. Какъв обаче е в действителност смуглият мачо, който на пръв поглед е смесица от звезда от турски сериал и плейбой?

Споделя, че е израсъл при баба си и дядо си на село, където е плевил зеленчуци, орал е земята с домашния им малък трактор и е усетил близката връзка на човека със земята.
За Евгени баба му и дядо му са като пианото – връзката помежду им е несъкрушима.

По клавишите се запалил на 8 години покрай техен съсед, който имал пиано. Когато съседът му, който бил студент в Консерваторията го чул как свири по слух на пиано, бил категоричен, че родителите му трябва да го запишат на уроци по пиано. Така започнало всичко.
Споделя, че освен пианист е и есеист и обича да пише размишленията си върху всяка създадена от него композиция. Така по-лесно разкрива на слушателите си какво иска да им каже с музиката.

Тренировките във фитнеса са ежедневие за новия Ерген. Тъй като визията му е от изключителна важност за неговата професия, трепери върху блюдата си и внимава с калориите.
Той е изключително чувствителна личност, но се старае да предаде това на хората чрез музиката си, а не да го разправя по медиите.
За него щастието е чист хоризонт, пред който има само съзидание.

Меланхоличен, но и дързък, Евгени Генчев става част от екстравагантна момчешка банда за секссимволи с музикални инструменти. Идеята е на продуцента на „Юнивърсал мюзик“ – Анди Леомар. Седемте красавци с пиана, цигулки и чела, правят нежна класическа музика, а едновременно с това и провокативна фотосесия – полуголи на чаршаф.
Групата носи името „Симфониаците“ и се превръща в истински хит в Берлин.

Споделя още, че е прагматичен и не е убеден, че човек може да открие сродната си душа, с която да изкара до смъртта. По отношение на музиката обаче далеч не е така скептично настроен и смята, че вдъхновението може да дойде от всичко.

Разкрива, че точно, когато човек си помисли, че нищо не може да наруши вътрешното му равновесие, се намира нещо, което да ви потопи в състояние на мрачно отчаяние. „Осъзнавайки, че нещо дълбоко се е променило там, където е изглеждало невъзможно, всичко става като в мъгла, намесваща се в самото съществуване“, разсъждава Евгени Генчев.

Не крие, че болката също е част от вдъхновението му. Именно с тази нагласа започва една от най-добрите му композиции „Някой, когото си обичал“. Категоричен е, че след като човек преодолее страданието си, вече знае малко повече за себе си и е готов да поеме по новия път.

Дали Евгени ще срещне сродната си душа или може би голямата си любов в „Ергенът“ само времето ще покаже. Снимките на риалитито започват през септември в Турция и ще се завъртят в ефира на bTV идната пролет.
Източник: Уикенд