май 10, 2024

Ергенки подлудиха „Денсинг Старс“

Наконтените моми не спряха да се смеят и чатят през цялото време

https://kliuki.net/kliuki/ergenki-podludiha-densing-stars/222285 Kliuki.net
Ергенки подлудиха „Денсинг Старс“

Три от момите от първия сезон на „Ергенът“ изненадващо цъфнаха в публиката на „Денсинг Старс“ и не спряха да се снимат и говорят по време на 3-часовия лайф. Става въпрос за Карина Ленкова, Дениз Хайрула и Людмила Костадинова, които очевидно се интересуват единствено от облеклото, но не и от държанието си. Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях.

 

Наконтени, ергенките не спряха да се смеят и чатят през цялото време. Най-невъзпитана от трите бе Людмила, която пък иначе се счита за звезда от ранга на Лили Иванова. Родната прима обаче е известна с желязна дисциплина, която очевидно е крайно непозната за трите моми. А и да не забравяме факта, че преди три години Людмила се сдоби с титлата „най-злобната ергенка“.

 

Повече от очевидно бе, че тя далеч не се вълнува от красивите танци, които се разкриваха пред очите й, а далеч по-важно й бе да си чати по телефона. Колкото и изненадващо да е, най-възпитано от трите се държа Дениз Хайрула, която през преобладаващата част от времето проявяваше съобразителност и мълчеше, а и от време на време следеше случващото се в шоуто. Тя обаче също се подвеждаше от шумната групичка, за които водещата тема далеч не бе случващото се в „Денсинг Старс“.

 

Изглежда най-важното за трите бе да не останат незабелязани и неколкократно минаха покрай публиката насред снимките и танците на сцената. Това, което направиха, е също толкоз досадно като зрителите, които кръстосват киносалона насред прожекцията.

 

Людмила не спира да досажда на Виктор Стоянов

Грозното пате от светата троица – Людмила не спря да повтаря, че е в шоуто, за да подкрепи Виктор, макар изобщо да не обърна внимание на танца му, тъй като бе заета да публикува сторита и да си пише с приятели. Стоянов едва ли подозира, че ергенките от неговия сезон спекулират с името му.

Вероятно си спомняте, че преди време мачото се ожали, че много жени си правят реклама на негов гръб с твърдението, че са били интимни, без това да има общо с истината.

 

Карина, Людмила и Дениз бяха настанени близо до гаджето на Папи Ханс – Сара Драгулева, както и семейството на Емрах, които за разлика от тях гледаха танците в захлас и не се разсейваха с телефони, нито пък се смееха просташки. Изглежда неслучайно Папи Ханс е лудо влюбен в Сара, която за разлика от безработните ергенки, е културно и възпитано момиче.

Източник: Уикенд