май 05, 2024

Eсил Дюран си призна: Синът ми е…

https://kliuki.net/kliuki/esil-dyuran-si-prizna-sinat-mi-e/205873 Kliuki.net
Eсил Дюран си призна: Синът ми е…

„Цял живот го додуркам. Трябва да види реалния свят и да започне да работи“ – тези неочаквани думи сподели Есил Дюран в ефира на BTV.

На 5 юли певицата отпразнува своя 54-ти рожден ден и това довело до време за равносметки от нейна страна. Тя е стигнала до извода, че е крайно време синът и да спре да мързелува и да вземе живота си в ръце. В момента започнал първата си работа като помага в организирането на корпоративни партита.

Eсил Дюран си призна: Синът ми е…

По повод празника Есил направила равносметка на живота си. Стигнала до там, че до никъде не го е докарала. Чакала я още много работа, искала да докаже на света, че съществува.

Явно е трудно на застаряващата певица да пробие сред толкова млади и красиви изпълнителки. Песните й не се радват на голям зрителски  интерес.

Наскоро Есил Дюран си привлече масивна вълна от хейт, след като взе участие в „Софоя прайд“ и подкрепи хората с хомосексуални наклонности. Тя се появи в искрящо жълт тоалет, който определено не отговаря на годините й.  Въпреки това тя не съжалява, че го е направила. По всякакъв начин се опитва да предизвика медийното внимание, но уви-неуспешно. Певицата сподели, че не само уважава, а и обича хомосексуалистите.