март 23, 2023

Есмер призна: С Благой сме разделени, той си ляга с други! (Вижте как изплака мъката си)

https://kliuki.net/kliuki/esmer-prizna-s-blagoy-sme-razdeleni-toy-si-lyaga-s-drugi-vizhte-kak-izplaka-makata-si/151453 Kliuki.net
Есмер призна: С Благой сме разделени, той си ляга с други! (Вижте как изплака мъката си)

Епизод пореден от драматичната любов на Благо и Есмер е на лице!

След няколкомесечно затишие и видим превес на любовта в отношенията между Есмер и Благой Георгиев, двамата отново са изправени пред буря в рая. Както вече добре сме си научили урока, Омерова не пропуска да сподели любовните си терзания и разочарования в социалните мрежи. С тези свои отчаяни постъпки тя явно търси подкрепа. А и вероятно иска да покаже на всички що за стока е съпруга й. Въпреки че може да бъде истински мил и галантен, както и голям романтик, Джийзъса остава верен на непреодолимото желание да счупи оковите на моногамията. Именно затова и мнозина бяга изненадани, че сключи брак с Есмер. Но явно обетът за вярност пред Бог за него няма особено тежест, въпреки че го раздава доста религиозен.

На тези мисли за изневяра

ни навеждат последните постове на Омерова. Те със сигурност не прилягат на щастливо омъжена жена и сигнализират за поредните проблеми във връзката им. Поредни, но не и изненадващи. Есмер е написала "Може да имаш 100 нови момичета, но никоя от тях няма да да бъде като мен". Това е една от любимите мисли на дамите с разбити сърца, които са изместени от други. Размислите и страстите на Омерова обаче не приключват до тук. "Ако се е случило да заблудите даден човек, то това не значи, че той е глупак, а че ви е вярвал повече, отколкото заслужавате". Явно наивната татарка сляпо е вярвала, че може да промени нрава на Георгиев. Сега все пак е дошло време да осъзнае горчивата истина, пише hotnews.bg. Освен драматичните си признания с ясен адресат, шампионката по аржентинско танго не спира да си публикува предизвикателни снимки и клипчета. С тях видимо иска да докаже колко е гореща и да натрупа малко комплименти, които да излекуват нараненото си сърце. Есмер дори за първи път си позволи да се щракне на излизане по женски, видимо отново с цел да издразни неверния си съпруг.