September 08, 2024

Ето го Ален Делон на 88 г на фризьор (Дъщеря му Анушка го снима докато го подстригват в бръснарница - Снимки)

Тежко болният актьор е все още красив, смята наследничката му

https://kliuki.net/kliuki/eto-go-alen-delon-na-88-g-na-frizyor-dashterya-mu-anushka-go-snima-dokato-go-podstrigvat-v-brasnarnica-snimki/226969 Kliuki.net
Ето го Ален Делон на 88 г на фризьор (Дъщеря му Анушка го снима докато го подстригват в бръснарница - Снимки)

Анушка Делон е официалният настойник на актьора, назначен от съдията. Решението е взето поради влошаването на здравето на Ален, когато той е диагностициран с рак и болестта на Алцхаймер. 33-годишното момиче обръща много внимание на тежко болния си баща, а наскоро заведе актьора на бръснарница.

Когато фризьорът оправяше побелелата коса и брадата на секссимвола от 60-те години, Анушка помоли баща си за разрешение да го снима. Делон позволи - той позира за снимки, облегнат на стола си, а след това погледна в камерата. „Шоуто трябва да продължи“, цитира дъщерята реплика от хита на Queen.

Съдейки по кадрите от фризьора, актьорът изглежда свеж и ведър. Анушка вярва, че дори и на стари години баща й е страхотен. „Делон винаги ще си остане Делон. Винаги изглежда добре. Винаги перфектно. Винаги елегантен. Винаги страхотно. Като добро вино. Мисля, че се получи красиво. Бащата се съгласи”, обясни дъщеря му.

Култовият актьор се жени само веднъж - през 1964 г. Ален се жени за модела Натали Бартелеми. От брака им се роди син Антъни, който вече е на 59 години.

В края на 80-те Делон се запознава с холандския фотомодел Розали ван Бремен, която е с 30 години по-млада от него. В тази връзка актьорът става баща още два пъти - през 1990 г. се ражда единствената му дъщеря Анушка, а четири години по-късно се ражда синът му Ален-Фабиен. Делон и моделът се разделиха в началото на 2000-та, но децата продължават да поддържат връзка с баща си.

Актьорът с Анушка като малка

Момичето често споделя снимки на баща си в социалните мрежи, ако той няма нищо против. Тя придружава Делон на редки публични събития.

Източник:Космо.ру