September 16, 2024

Ето го бебето на 84-годшният Ал Пачино (Младата му любовница изведе Роман на разходка - Снимки)

Едногодишното хлапе прилича на известния си татко

https://kliuki.net/kliuki/eto-go-bebeto-na-84-godshniyat-al-pachino-mladata-mu-lyubovnica-izvede-roman-na-razhodka-snimki/228182 Kliuki.net
Ето го бебето на 84-годшният Ал Пачино (Младата му любовница изведе Роман на разходка  - Снимки)

84-годишният актьор и младата дама се сдобиха със син миналата година. Имаше скандал: когато Ал Пачино разбра за бременността на Нур, той се усъмни, че това е негово дете. ДНК тест потвърди бащинството на Пачино. Актьорът и любовницата му отглеждат Роман заедно, въпреки че се разделиха.

Наскоро Алфала се появи публично за първи път с бебето си. 30-годишният модел избра спортна визия. Тя пусна дългата си тъмна коса и заряза грима си.

Нур облече тесен черен потник, джогинг и кецове. Момичето допълни тоалета със слънчеви очила. Тя облече сина си в бяла тениска с щампи и сини шорти. Младата майка е имала количка със себе си, но е решила да вземе бебето на ръце. Любовицата на актьора нежно притисна момчето към себе си.

Феновете оцениха приликите между Роман и баща му. „Какво сладко бебе, прилича на  кукла“, „Копие на Ал Пачино“, „Тук не беше необходим ДНК тест“, „Нур изглежда ефектно“, „Очарователна майка и бебе“, „Роман взе най-доброто от родителите си“, казаха блогъри.

Хлапето е  четвъртото дете на Пачино. Той има 33-годишна дъщеря Джули от брака си с учителката по актьорско майсторство Яна Тарант, както и 22-годишните близнаци Антон Джеймс и Оливия Роуз от актрисата Бевърли Д'Анджело.

Алфала израства в богато семейство в Бевърли Хилс. Момичето вече имало много по-големи от нея гаджета. Нур излизаше с фронтмена на Rolling Stones Мик Джагър и милиардера Никълъс Бергрюен.Но сега се е отдала на малкия си син Роман.

Източник:Космо.ру