September 24, 2024

Ето го шейхът на Катар, по когото жените са луди (Прилича на Аполон и е по-богат от Безос и Гейт заедно – Снимки)

Той е най-желаният ерген в целия свят

https://kliuki.net/kliuki/eto-go-sheyhat-na-katar-po-kogoto-zhenite-sa-ludi-prilicha-na-apolon-i-e-po-bogat-ot-bezos-i-geyt-zaedno-snimki/228492 Kliuki.net
Ето го шейхът на Катар, по когото жените са луди (Прилича  на Аполон и е по-богат от Безос и Гейт заедно – Снимки)

Шейх Халифа бин Хамад бин Халифа Ал Тани, най-малкият син на бившия емир на Катар, е един от най-богатите мъже в света, а жените са във възторг от външния му вид. Той е истинска сензация в социалните мрежи, където изглежда като истински плейбой.

Момичетата по цял свят възхваляват младия  ерген, а той се оттегли от социалните мрежи преди две години. Начин на живот, пълен с лукс, злато и скъпи коли, привлича вниманието на хората по целия свят. Класирано на девето място сред най-богатите кралски особи в света, общите активи на семейство Ал Тани се оценяват на около 335 милиарда долара, според информация.

Той израства в Доха и прекарва голяма част от живота си в Лос Анджелис, където учи в Университета на Южна Калифорния. Има диплома и магистърска степен по публична политика и дипломация.

Принцът пристигна в Лос Анджелис с частен самолет, заобиколен от обслужване и отседна в луксозния хотел Beverly Wilshire. Там той води охолен начин на живот, като редовно посещава луксозни ресторанти, казина в Лас Вегас и резервира луксозни хижи за мачовете на LA Lakers.

Неговият екстравагантен начин на живот привлече вниманието на таблоидите с истории за това, че раздава скъпи подаръци на служители и такива на университета.

Той е горд собственик на впечатляваща колекция от суперколи, включително McLaren за 890 000 долара и LaFerrari за 1,5 милиона долара.

Колекцията му включва още Bugatti Divo, Lamborghini Sian FKP 37 и Ferrari Monza SP2. Той често е засичан да кара колите си по улиците на Монако, Лондон и Лос Анджелис.

Шейх Халифа е тясно свързан със семейството си, особено с майка си Шейха Моза, която е първата дама на Катар и председател на Катарската фондация. В неговия акаунт в Instagram често можете да видите снимки с членове на семейството, които ги показват в спокойна семейна среда.

Говори се също, че той има слабост към красивите жени, затова предложи брак на известния модел Бела Хадид, който тя отхвърли.

Източник: tocka.com.mk