март 28, 2024

Ето как Ивайло Мирчев отслабва драстично

https://kliuki.net/kliuki/eto-kak-ivaylo-mirchev-otslabva-drastichno/166751 Kliuki.net
Ето как Ивайло Мирчев отслабва драстично

Ивайло Мирчев е като нов за предизборния маратон

Напоследък депутатът от ДБ Ивайло Мирчев трудно може да бъде разпознат, при все, че е една от емблематичните фигури от дясното политическо пространство.

Ето как Ивайло Мирчев отслабва драстично

Той успя да се избави от цели 20 килограма от теглото си. Изявеният предприемач и политик е отслабнал с модерния напоследък препарат за контрол на диабета „Ozempik“, разкриват хора от партийното му обкръжение.

Поради редицата опасности, които крие този препарат, терапията задължително трябва да протече под лекарско наблюдение. Продължителността й е три месеца като всяка седмица се поставя по една доза от препарата.

Цената на четири дози е 200 лева. На практика това идва да покаже, че отслабването с този препарат не е чак толкова скъпо дори за обикновен човек, камо ли за някой с възможностите на Ивайло Мирчев. За никого не е тайна, че той има самочувствието на заможен човек.

Депутатът споделил пред свои съратници, че заради наднорменото тегло се появили и проблеми с кръвната захар. Именно заради здравословните проблеми напоследък, Ивайло Мирчев се съгласил да премине към лечение с въпросния препарат. Още повече, че нямал никакви проблеми с него, а и резултатите са налице.

Това, което мнозина пренебрегват, Ивайло Мирчев взел под особено внимание, а именно фактът, че препаратът не бива да се смесва с алкохол.

Така покрай отслабването и опита му да се върне към здравословния начин на живот, Мирчев категорично забравил за алкохола.

Той е наясно, че в противен случай може да се появят сериозни сърдечни проблеми.

Вече отслабналият Ивайло Мирчев се е впуснал с пълна пара в предизборния маратон на „Демократична България“, предхождащ изборите на 2 октомври. Със сигурност той ще бъде водач на една от листите на градската десница.

Източник: Уикенд