юли 27, 2024

Ето я любовницата на Борис Дали

Не става ясно защо тя не е пожелала да живее при него, след като той не може да остане в София

https://kliuki.net/kliuki/eto-ya-lyubovnicata-na-boris-dali/223201 Kliuki.net
Ето я любовницата на Борис Дали

Съгражданите на Борис Дали коментират, че той все още живее при родителите си в родния си Бобов дол. Новата жена в живота му, която години наред бе със статут на любовница, а наскоро го дари със син, живее в София. Веси отглежда сама бебето, на което е дала име Калоян, а бащата – Борис Дали, ги навестява от време на време, но пък иначе признал детето и дори направил два купона, за да почерпи за появата на новата рожба.

 

През преобладаващата част от времето обаче, певецът е в родния си Бобов дол, където върти всевъзможни дейности освен музикалната сцена. До София отскача за участия или когато има участие в околностите, но това е рядкост, тъй като ангажиментите му, са предимно в провинцията.

 

Изглежда Веси, за която се знае, че е била сервитьорка, най-после е успяла да омагьоса Борис Дали и да забременее от него, но пък за момента все още не е успяла да свие гнездо с бащата на отрочето си. Не е тайна, че певецът не би живял на друго място, освен в родния си град, където развива бизнеса си. Не става ясно обаче защо Веси не е пожелала да живее при него. Не е изключено, тя да не е приемана от родителите му и това да е причината, налагаща да стои настрана от семейството му. Да не пропускаме и факта, че в Бобов дол живее и официалната му съпруга, която отглежда двамата му синове.

 

За никого не е тайна, че Борис Дали е със слаби ангели. Запознати издават, че връзката му с Веси, която е родом от Харманли, датира от 7 години. По време на семейния му живот с Лили, тя бе негова любовница. В крайна сметка обаче съпругата на певеца не издържа на постоянните му и безбройни забежки, включително и с певици и семейството им се разпадна. Към днешна дата тя му е бясна и не желае да го вижда дори на снимка.

Източник: Уикенд