март 29, 2024

Ето я любовницата на Жерар Пике (Ексклузивно фото)

https://kliuki.net/kliuki/eto-ya-lyubovnicata-na-zherar-pike-ekskluzivno-foto/166379 Kliuki.net
Ето я любовницата на Жерар Пике (Ексклузивно фото)

Испанското списание Hello разпространи снимка на любовницата на Жерар Пике, видя Kliuki.net.

Според изданието жената, която раздели футболиста и Шакира, е на 23 години, не много висока, с изразени скули и плътни устни. Такова описание дава журналистката Лаура Фе, която първи разкри изневярата на бранителя.

Мистериозната прелъстителка работи като сервитьорка в известен испански бар и е особено близка с гаджето на съотборника на Пике Рики Пуиг, от където всъщност е станала и заварката между двама им.

Според източниците ни, Пике и Шакира са се разделили още през февруари, но до момента са съумявали да го запазят в тайна. Певицата не могла да понесе предателството на бащата на двете си деца, когото спипала на калъп със сервитьорката с помощта на наета от нея детективска агенция.

В момента двамата общуват само заради децата си, които Пике води на училищни занимания и тренировки, а след това връща в бившия семеен дом, който делеше с изпълнителката. Самият той се е изнесъл в ергенския си апартамент, който струва 4 милиона евро и в който живееше преди да се запознае с Шакира.

До момента и двамата отказват да коментират слуховете за изневярата, единствено лаконично съобщиха, че са сложили край на 12-годишната си връзка.