април 19, 2024

Ето я новата на Благой Георгиев с бившия й (Полина Спасова била лудо влюбена в неин връстник – Ексклузивни снимки)

https://kliuki.net/kliuki/eto-ya-novata-na-blagoy-georgiev-s-bivshiya-y-polina-spasova-bila-ludo-vlyubena-v-nein-vrastnik-ekskluzivni-snimki/166285 Kliuki.net
Ето я новата на Благой Георгиев с бившия й (Полина Спасова била лудо влюбена в неин връстник – Ексклузивни снимки)

Новата на Благой Георгиев е била лудо влюбена в неин връстник, видя ексклузивно Kliuki.net.

Полина Спасова, която съвсем спокойно може да бъде дъщеря на шавливия футболист, очевидно не винаги си е падала по чичковци на неговата възраст. Бившият приятел на богаташката наследница се казва Даниел Гигов и видимо е на нейната възраст или най-малкото – не твърде по-голям, какъвто е случаят с Джийзъса.

Двойката е изглеждала доста щастлива, така че не е ясно какво точно е довело до краха на отношенията им. Още повече, че Поли пази всички снимки и спомени с него. Той пък, ако се съди по снимките му, все още не е намерил нейна заместничка. И се движи предимно в приятелски компании, без да демонстрира отношения с някое момиче.

За добро или лошо, момчето видимо е много по-различно от обиграния бивш футболист. За когото се твърди, че е толкова скъсал джоба, че си търси гаджета единствено заради банковите им сметки.

Няма как иначе да си обясним факта, че той, 40-годишният, който досега е имал връзки с моделки, плеймейтки и прочие, изведнъж осъзнава, че е лудо влюбен в малката Полина. Която е едва на 22 години. Но пък баща й има солидни финансови сметки.

Той е собственик на хотел Алегра във Велинград, който купува от друг бизнесмен – собственик на дърводелски цех, който обаче фалира. И това не е всичко. Заможният татко, чийто зет иска да стане Благой (а ако се вярва на слуховете – вече е станал), притежава и втори хотел, на брега морето в Слънчев бряг. Във Велинград пък освен лъскавия хотел, фамилията движи и магазин за бебешки дрешки, който, според запознати, е доста вървежен.

Затова изобщо не е чудно, че скъсалият джоба Джийзъс е решил да се преорентира. И от Златка Райкова, която изкарва не лоши пари като инфлуенсър, да реши да си подсигури живота като оплете в мрежите си милионерска наследница. Нищо, че Поли видимо е много далеч като визия и начин на живот от жените, с които е свикнал той.

Освен силиконовата моделка, Георгиев имаше връзка и с рускинята Емсер Омерова, връзката му с която беше доста подобна на отношенията му с Поли. Танцьорката е наледница на много богата фамилия, благодарение на което Благо си беше подсигурил охолен живот в Москва.

Вместо да се кротне и да си държи ципа на панталона затворен обаче, той набързо се отегчил от семейния живот и започнал да кръшка на Есмер. За негов ужас обаче баща й разбрал и се заканил, че нашенецът горко ще се кае задето е наранил дъщеря му. Затова и ритнитопковецът набързо се изнесъл от Русия, само с дрехите на гърба си. Нещо, което самият той никога не е криел.

След това той уж откри голямата любов в лицето на Златка Райкова, но дори и тя, известна с разкрепостения си нрав и похожденията си, не успя да укроти нагона му. Да видим какво ще успее да направи и малката, наивна Поли.