април 20, 2024

Ето я пребитата от Недко Тита (Певицата с бинтовани счупени пръсти – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/eto-ya-prebitata-ot-nedko-tita-pevicata-s-bintovani-schupeni-prasti-foto/166742 Kliuki.net
Ето я пребитата от Недко Тита (Певицата с бинтовани счупени пръсти – Фото)

Тита се показа след побоя от вече бившия си приятел Недко, видя Kliuki.net.

Певицата отказва да коментира инцидента, но последната й снимка доказа категорично, че такъв действително е имало. Нещо повече, ММА боецът наистина я е помлял зверски и е счупил два от пръстите й.

На кадъра на звездата ясно се вижда, че два от пръстите й са превързани. Доскоро Тита е ходела с гипс, заради изстъплението на нервака. Не е ясно какво е довело да побоя. Говори се, че Недко бил страшно ревнив и се дразнел от провокативния имидж на половинката си, както и от факта, че тя пее в оскъдно облекло по заведенията.

Младежът бил с доста буен характер и непрекъснато изпадал в ревниви драми. Популярността на нежната му половинка била като болест за здравеняка и ето, че в даден момент той си е изпуснал нервите и е оставил най-лошия си отпечатък върху любимата.

Дали побоят е заради раздялата им или именно той е причината за нея, можем само да гадаем. Факт е, че Тита и Недко не са заедно от около месец. И изпълнителката се е впуснала да прави нови песни, тъй като е твърдо решена да се концентрира върху кариерата си.