май 29, 2023

Ето я Светлана Гущерова с бременен корем (Моделката постъпи в родилния дом – Снимки)

За първи път милионерската съпруга си показа огромния корем, макар и за части от секундата

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-svetlana-gushterova-s-bremenen-korem-modelkata-postapi-v-rodilniya-dom-snimki/203570 Kliuki.net
Ето я Светлана Гущерова с бременен корем (Моделката постъпи в родилния дом – Снимки)

В профила на Светлана Гущерова в социалната мрежа няма да откриете нито една нейна снимка като бременна. Въпреки, че плодовитата бивша плейметка народи 3 деца на съпруга си, а всеки момент ще се пръкне и четвъртото.

За първи път тя се снима по време разходка в период на поредната си бременност в стори. Вижда се Християн, който върви отпред с две от децата им, а отзад крета Светлана и за миг лъсва  огромния й бременен корем.

 

Богаташката съпруга е облечена с широка и свободна рокля, подходяща за деликатното й състояние, но на очи се набиват и скъпарските удобни патъци, с които многодетната мама се е обула. Те са от световно известна марка и цената им е поне няколко хиляди лева.

На друго стори Гущерова е снимала болнична стая, която най-вероятно е в столичния „Майчин дом”.

Явно появата на четвъртото дете в семейството настъпва и много скоро на бял свят ще се появи четвъртия наследник на Гущерови. Светлана е много обрана и не споделя нищо за личния си живот. За това ни остава единствено да гадаем от какъв пол ще бебето и какво име са му избрали многодетните родители.