October 18, 2024

Ева Лонгория се пусна по бикини на плажа, показа целулит и коремче (Актрисата е несъвършена, но я харесват всички – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/eva-longoriya-se-pusna-po-bikini-na-plazha-pokaza-celulit-i-koremche-aktrisata-e-nesavarshena-no-ya-haresvat-vsichki-snimki/227007 Kliuki.net
Ева Лонгория се пусна по бикини на плажа, показа целулит и коремче (Актрисата е несъвършена, но я харесват всички – Снимки)

Американската актриса Ева Лонгория се наслаждава на почивката си в Испания със съпруга си Хосе Бастон и сина си Сантяго, а плажните й бикини кадри няма да оставят никого безразличен.

49-годишната Ева Лонгория изглеждаше зашеметяващо на плажа в Марбея в оранжеви бикини, които включваха  триъгълно горнище и долнище с тънки връки.

Семейството поплува в морето и после бяха видени да се забавляват като се качват на водно колело във формата на кола.

Лицето на Ева беше без грим, показвайки безупречния си тен, а косата й беше вързана на обикновена опашка. Личеше си целулита по бедрата й, но и малко наедряло коремче след раждането на сина си. Но Лонгория видимо не се притесняваше от несъвършенствата на тялото си и се наслади на времето прекарано на плажа с любимите си хора.

Ева и Хосе се преместиха в Марбея от Лос Анджелис през 2023 г., след като купиха мега вила с шест спални и седем бани на испанския бряг.

Ева и мексиканският бизнесмен наскоро намалиха цената на двуетажния си дом в Бевърли Хилс от 22,8 милиона долара на 18,9 милиона долара – и вече започнаха да пренасят вещи в наскоро реновираната си къща в Марбея.

„Ева и Хосе напускат Лос Анджелис завинаги и отново обявиха дома си за продажба“, каза източник ексклузивно на DailyMail.com през април.

Източник: popara.mk