март 29, 2024

Ева се оплете в лъжи за Дани Петканов: Не сме гаджета, целувахме се приятелски!

https://kliuki.net/kliuki/eva-se-oplete-v-lazhi-za-dani-petkanov-ne-sme-gadzheta-celuvahme-se-priyatelski/153265 Kliuki.net
Ева се оплете в лъжи за Дани Петканов: Не сме гаджета, целувахме се приятелски!

Ева изплю камъчето за отношенията си с Дани Петканов.Тази седмица Дани Петканов ще приключи участието си във ВИП Брадър, и то като женен мъж. А докато с любимата му Алекс развиваха любовната си история пред цяла България, една друга жена извън Къщата спретна огромна интрига. Не особено популярната певица Ева започна да обяснява как с Лудия репортер имали връзка и той й е казал да го чака след риалитито.А след това все, че се ожени за Алекс Богданска! След тв сватбата, профилите на Ева в социалните мрежи бяха залети с коментари. В тях нейни приятели и фенове и заявяват, че няма смисъл да тъгува за Дани Петканов. Всички това се превърна в една любовна драма. А в основата й е един видеоклип.Дни преди да се срещне лице в лице с Даниел, певицата запя нова песен. Тя не се отмята от думите си, че Лудия репортер е "страхотен мъж". Но сега пък е категорична, че двамата са се целували само по време на снимките на клипа. А извън снимачната площада помежду им не е имало нищо друго, освен приятелски отношения.Ева обяснява как дълго време не е могла да намери идеалния си партньор за видеото на "Дали". Накрая сама е потърсила Дани Петканов, защото е решила, че двамата си подхождат като двойка. И, наистина, много добре им се получиха интимните сцени!След съвместната работа по нейния проект, Ева и Даниел си станали подозрително близки. Тя дори го е канила на вечери заедно с нейното семейство. Той от уважение приемал. Вероятно и от там са тръгнали слуховете, че са гаджета. А повече от ясно е, че на певицата те доста й се нравят.

Явно несподелената й любов е в основата на тази вече разплетена интрига.

Днес изпълнителката на "Дали" обяснява, че Александра Богданска няма защо да ревнува съпруга си от нея. Явно просто е имала мераци към Лудия репортер, които така и не са се реализирали, пише hotarena.net.

[caption id="attachment_131444" align="aligncenter" width="300"]Ева се чуди как да замаже положението Ева се чуди как да замаже положението[/caption] Ева сега се жалва, че е била предадена от бившия си приятел, който й се е кълнял във вярност. Към настоящия момент е свободен електрон и се забавлява на макс. Чака и с нетърпение Дани Петканов да излезе от ВИП Брадър, ако може като победител. След това обещава отново да го покани на вечеря с техните. Но този път няма да се мине и без Алекс!