април 24, 2024

Евелин Банев - Брендо крие пълнолетната си наследница Александра!

https://kliuki.net/kliuki/evelin-banev-brendo-krie-palnoletnata-si-naslednica-aleksandra/143185 Kliuki.net
Евелин Банев - Брендо крие пълнолетната си наследница Александра!

Евелин Банев – Брендо крие пълнолетната си наследница Александра

 

Евелин Банев – Брендо прави всичко възможно, за да държи настрана наследницата си Александра, която вече е пълнолетна!

[caption id="attachment_66296" align="alignright" width="300"]Евелин Банев - Брендо крие пълнолетната си наследница Александра Евелин Банев - Брендо крие пълнолетната си наследница Александра[/caption]

Тази година девойчето ще бъде абитуриентка, но Брендо не желае да се шуми около нея, ето защо усърдно я крие от хорските очи, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_66298" align="alignleft" width="132"]Александра Банева е абитуриентка тази година, Брендо ще й организира празника Александра Банева е абитуриентка тази година, Брендо ще й организира празника[/caption]

След случая с малката му дъщеря Лара, той е особено внимателен и се старае Александра Банева да стои в сянка, писа „България днес”, предава сайтът lifestylebg.com. Евелин Банев – Брендо вече е извън затвора и спокойно ще може да организира тържеството за бала на Александра.

Семейството не искало обаче да демонстрира солидните си възможности пред съучениците на Александра, а просто да я зарадва в този важен миг от живота й. Естествено, че роклята ще е скъпа, колата също, но други екстри засега не се планират, за да не правят впечатление.

Момичето носи името на бащата на Моника Добринова – бившата на Брендо. Сметките й са доволно захранени с милиони, гласят твърденията на запознати.

Не е чудно тогава, че Евелин Банев – Брендо съвсем няма интерес да се говори за нея, както и не би искал по никакъв начин вниманието да е насочено към красивата му дъщеря.

Лара по принуда стана известна в България, защото беше отвлечена и беше държана в плен повече от месец. После тя беше върната срещу откуп, а сумата е била космическа.

Вижте чаровницата, която е наследница на Евелин Банев – Брендо!

[gallery link="file" ids="66302,66303,66304"]