април 18, 2024

Евелина Павлова показа новородения Борис - виж колко е щастлива!

https://kliuki.net/kliuki/evelina-pavlova-pokaza-novorodeniya-boris-vizh-kolko-e-shtastliva/142702 Kliuki.net
Евелина Павлова показа новородения Борис - виж колко е щастлива!

Евелина Павлова показа новородения Борис – толкова е щастлива, че побърза да се похвали със семейното си събитие

Евелина Павлова показа новородения Борис, видя Kliuki.net!

Водещата на предаването „Аз обичам България” сияе от щастие със своя син на ръце, който дойде на бял свят в столична клиника, писа изданието lifestyle.bg.

[caption id="attachment_62465" align="alignright" width="300"]Евелина Павлова с новородения Борис Евелина Павлова с новородения Борис[/caption]

Момченцето е било поверено на грижите на вълшебен екип от специалисти, похвали ги гордата майка в мрежата. Евелина Павлова не пропусна да отдаде нужната благодарност на лекарите, които са помогнали за раждането на Борис.

Тя даже ги оприличи на най-добрите орисници, които са бдели в този момент за нея и здравето на бебето й.

Евелина Павлова си пожелава наследникът й да стане добър човек, както и силен мъж, който да е свободен и винаги да вярва в себе си.

Със сигурност семейството ще му помогне това да се случи, защото родителите са не само радостни от събитието, но и отдавна се надявали да си имат попълнение от мъжки пол. Евелина Павлова вече има едно дете – 12-годишна принцеса, която пък сега ще бди над малкото си братче.

Евелина Павлова смята бързо да влезе във форма и да се върне на работа, но преди това ще помисли как да организира нещата, че да не остави мъничето си само на бабите.

Вижте и вие новородения син на Евелина Павлова!