юли 22, 2024

Евгени Иванов към Бориса: Влязла си ми под кожата

https://kliuki.net/kliuki/evgeni-ivanov-kam-borisa-vlyazla-si-mi-pod-kozhata/143530 Kliuki.net
Евгени Иванов към Бориса: Влязла си ми под кожата

Евгени Иванов сериозно е лапнал по моделката, негов съотборник го издъни, че бил "ценител на жените"

Евгени Иванов-Пушката май сериозно е лапнал по Бориса Тютюнджиева. Бившият волейболен национал не крие, че моделката е най-близкият му човек в Къртицата. Евгени Иванов обаче категорично твърди, че не изпитва към брюнетката нещо различно от приятелски чувства.

[caption id="attachment_69432" align="alignleft" width="300"]Евгени Иванов е лапнал по Бориса Тютюнджиева Евгени Иванов е лапнал по Бориса Тютюнджиева[/caption]

Твърдение, в което не вярват зрителите на шоуто. Реакцията на Пушката при номинацията на Бориса миналата седмица беше повече от двусмислена. Спортистът беше изключително разстроен от мисълта, че моделката ще излезе и повече няма да я види в Базата. За негово щастие, прогнозата му не се сбъдна и Тютюнджиева се върна след елиминационния тест.

Това естествено зарадва Евгени Иванов, а наблюдателни зрители забелязаха, че той дори е успял да се обясни в любов на моделката. Разбира се, не твърде явно. На тениската, която той и Емил Русев оцветиха, Пушката е написал "I've got you under my skin". Което в буквален превод означава "Влязла си ми под кожата". Останалите участници го попитаха дали е имал предвид съпругата си, а волейболистът заяви: "Да не уточняваме повече".

Този му отказ да разкрие какво има предвид с думите си, съвсем накара зрителите да се съмняват, че Евгени Иванов изпитва чувства към Бориса. Които не успява да прикрие. Дори съотборникът му в националния отбор по волейбол Теодор Салпаров не можа да скрие, че спортистът е "ценител на женската красота".

Евгени Иванов-Пушката / Участник в Къртицата 2by dark_angel_98