април 15, 2024

Евгени Иванов със сцена на ревност пред Бориса?! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/evgeni-ivanov-sas-scena-na-revnost-pred-borisa-video/143591 Kliuki.net
Евгени Иванов със сцена на ревност пред Бориса?! (ВИДЕО)

Евгени Иванов направи сцена на ревност пред Бориса Тютюнджиева, изумиха се зрители на Къртицата

Евгени Иванов вече прави сцени на ревност пред Бориса Тютюнджиева, научи Kliuki.net!

Съмненията, че той е хлътнал по манекенката, стават все по-упорити и ето как се издаде за пореден път той. Пушката си позволи да прави забележки на Бориса, че си припявала и си клатила главата по странен начин.

[caption id="attachment_69972" align="alignright" width="300"]Евгени Иванов Евгени Иванов направи сцена на ревност пред Бориса, убедени са зрители на Къртицата[/caption]

Тя пък беше учудена от своя страна, че Евгени Иванов намира това за знак, че е изтрещяла... Двамата тъкмо обсъждаха как останалите вече не са си с всичкия и финалът си казва думата.

Обаче Евгени побърза да обясни, че и Бориса е в кюпа. Тя веднага се намръщи и започна да го разпитва как така, но секунди преди това беше споменала, че ще се погрижи за Костя и ще му направи закуска, за да го зарадва.

Изглежда това подразни Евгени Иванов, който започна с размахването на пръст пред Бориса и видимо се ядоса, което му пролича и на лицето. Емоциите му просто бяха изписани и нямаше как да скрие, че му е станало неприятно.

Въпреки, че Пушката го играе много потаен и сдържан, вътре явно клокочи и ври, коментират зрители на Къртицата. Точно те са убедени, че в случая си говорим за реална сцена на ревност, а не за друго...

Евгени ще има доста пъти да се оправдава в интервюта, че такова нещо няма, но един да е сляп, втори да е сляп, ама цяла България да е сляпа... надали!

Вие вижте видеото ТУК и сами преценете как се държи Евгени Иванов!