април 20, 2024

Евгени Иванов със специални протекции от Къртицата?

https://kliuki.net/kliuki/evgeni-ivanov-sas-specialni-protekcii-ot-karticata/143328 Kliuki.net
Евгени Иванов със специални протекции от Къртицата?

Евгени Иванов по цял ден мрънка, недоволства и клюкари по адрес на останалите участници, продуцентите крият

Евгени Иванов успя да се наложи като един от положителните образи в Къртицата 2. Бившият волейболен национал не е влизал в директни конфликти с никой от останалите, а на пръв поглед изглежда, че като цяло избягва да се забърква в интриги.

[caption id="attachment_67598" align="alignleft" width="300"]Евгени Иванов се ползва с протекции от Къртицата според Кети Евгени Иванов се ползва с протекции от Къртицата според Кети[/caption]

Е да, ама не. Истината е, че Евгени Иванов по цял ден не спира да мрънка по адрес на останалите участници. Или поне на по-голямата част от тях. На всичкото отгоре уж уравновесеният и стабилен мъж доста честичко си позволява да обсъжда качествата на другите. И то в негативен план. Скандалното разкритие идва от вече напусналата шоуто Кети.

Пълничката дама споделя, че докато е била в Базата, Евгени Иванов не е спрял да недоволства. "Той наистина вътре не спря да мрънка и да дава характеристики на останалите", заяви леля Кети на официалната страница на Къртицата във Фейсбук.

И ако можем да приемем думите й за истина, то идва въпросът защо нищо такова не е излъчено по телевизията? Напротив, продуцентите винаги избират кадри с Евгени Иванов, които да го представят като стабилен мъж, странящ от конфликтите. Според форумци това е напълно умишлено, за да може спортистът да бъде харесван от зрителите.

С каква цел обаче го правят - предстои да разберем.

Евгени Иванов-Пушката / Участник в Къртицата 2by dark_angel_98