март 29, 2024

Фамилията се завръща с трети сезон – разкриват се зловещи тайни! Виж в аванс

https://kliuki.net/kliuki/familiyata-se-zavrashta-s-treti-sezon-razkrivat-se-zloveshti-tayni-vizh-v-avans/142688 Kliuki.net
Фамилията се завръща с трети сезон – разкриват се зловещи тайни! Виж в аванс

Фамилията се завръща с трети сезон и ще разкрие зловещи тайни

Фамилията се завръща с трети сезон и разкрива зловещи тайни, научи Kliuki.net в аванс!

Зрителите определено очакват с нетърпение новите епизоди от Фамилията. Сериалът се определя като хитов, а участието на известни актьори допринася за тази положителна оценка.

[caption id="attachment_62359" align="alignright" width="300"]Фамилията се завръща с трети сезон - разкриват се зловещи тайни Фамилията се завръща с трети сезон - разкриват се зловещи тайни[/caption]

На 4 март Фамилията ще разрови миналото на семейство Арнаудови и призраците ще се завърнат, пише Блиц. Близките ще са на прага на разрушението и ще трябва да се борят с грозната истина, която ги застига. Стефан, който се играе от Асен Блатечки, не може да понесе фаталния край на Рени – Цветана Манева.

Жертва на Фамилията ще стане и друг любим човек, което ще утрои намерението за отмъщение към Борис – Стефан Данаилов. Писателят ще вложи всички усилия, за да разобличи Арнаудов чрез паралелна биография. Едната ще е официална, лустросана за пред хората, а втората – напълно автентична и в ущърб на Арнаудов.

Тони – Иво Аръков, готви наказание за съпругата си Лора – Яна Маринова, която хвана малко преди да го напусне с децата им. Воден от обич към дъщерята на Борис и същевременно решен да скрепи семейството си, той няма да излезе извън контрол и не ще се стигне до крайности, издават от екипа.

Тони обаче ще „изпее” Лора пред Арнаудов, след което двамата ще й лепнат диагноза като тази на Лидия – Ваня Цветкова, ще обявят, че има нужда от лечение. Лора ще се изправи пред най-големия си кошмар. Борис ще бъде наранен от предателство от страна на сина си Виктор – Даниел Владимиров.

Арнаудов – старши научава за сделките, които наследникът му е правил зад гърба му с руснаците, затова ще постави сериозен ултиматум. Диана – Деси Бакърджиева, остава в дома на Арнаудови, защото държи страшен коз в ръцете си.

През всички серии тя ще търси непрекъснати варианти да се възползва максимално от него, подсказват още създателите на трети сезон на Фамилията.