май 22, 2024

Фатик стреля на сватбата на Георги Илиев! Виж как се ранява в ръката

https://kliuki.net/kliuki/fatik-strelya-na-svatbata-na-georgi-iliev-vizh-kak-se-ranyava-v-rakata/142718 Kliuki.net
Фатик стреля на сватбата на Георги Илиев! Виж как се ранява в ръката

Фатик е на градус и решава да стреля на сватбата на Георги Илиев, след което ранява себе си

Фатик предизвиква чутовен екшън на сватбата на Георги Илиев – това ще покаже предаването Поверително от NL, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_62592" align="alignright" width="300"]Фатик стреля на сватбата на Георги Илиев - ранява се в ръката Фатик стреля на сватбата на Георги Илиев - ранява се в ръката[/caption]

Кадрите са от 1994 година, когато Мая и Жоро Илиев сключват брак и откъси от тях вече се въртят в няколко поредни издания.

Този път обаче ни предстои нещо наистина мутренско и скандално, писа изданието HotArena.net.

[caption id="attachment_62593" align="alignleft" width="300"]Фатик се цели първо в тавана, а после стреля в ръката си Фатик се цели първо в тавана, а после стреля в ръката си[/caption]

В разгара на купона, след като младоженците са си казали „Да”, Фатик си вади пистолета и се чуди накъде да насочи куршумите. Първо поглежда към тавана на ресторант „Мираж”, където се провежда тържеството. Чуват се изстрели.

Гостите започват да се притесняват да не се стигне до нещо по-неприятно, а Фатик решава, че това не е достатъчно и се гръмва в ръката. Докато вилнее с оръжието си, той се люшка опиянен и в ритъма на фолка, посочва „Всеки ден”.

След изпълнението си, той се обръща към Жоро Илиев и подчертава, че така е станал кръвен брат с него, предлага му и той да си даде ръката, за да го рани.

Фатик въобще не усеща болка и отказва лекарска помощ, превързва се с покривка от маса. По-късно все пак линейка пристига, а Фатик е изведен навън. После той се връща обратно и продължава да се налива с уиски.

Водещият Миодраг Иванов, който също е присъствал на сватбата, тълкува изцепката на Фатик като проява на мъж на честта. За онова време това се е считало за точно такъв знак. „Доказваше се, че са отдадени и предани на другарите си до самата си смърт, както и че не се страхуват от това да бъдат пронизани от куршуми!”, обяснява той.

Вижте сами от снимките как се прострелва Фатик!

[gallery link="file" ids="62594,62595,62596"]