юни 21, 2024

Фейсбук се смее: Виж ода на съвременната кифла!

https://kliuki.net/kliuki/feysbuk-se-smee-vizh-oda-na-savremennata-kifla/143562 Kliuki.net
Фейсбук се смее: Виж ода на съвременната кифла!

Фейсбук се смее – ода на съвременната кифла унищожи коконите в нета

Фейсбук се смее бясно на ода на съвременната кифла, която се разпространява като лавина в нета, видя Kliuki.net.

Днешните кокони в онлайн профилите се надпреварват как да блеснат пред „конкуренцията”. Много е модерно да застанеш пред телефона и да покажеш своята ексцентричност в позирането...

[caption id="attachment_69697" align="alignright" width="239"]Фейсбук Фейсбук се смее - виж ода на съвременната кифла[/caption]

Всичко свършва ужасно нелепо, щом предизвикаш нечие неодобрение и дори убийствени коментари. Тогава някои се усещат, че са прекалили, а други я карат на принципа „ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали”.

Фейсбук определено не е за всеки. Не и за тези, които не могат да понесат критика, щом сами се излагат във виртуала. Те и родните звезди дават такъв пример.

Повечето от тях въобще не се замислят върху чуждото мнение, защото видиш ли на тях много им завиждат и затова злобеят. А само, ако можеха да се погледнат отстрани?!

След като се запознаете с ода на съвременната кифла, която циркулира из Фейсбук, сами ще прецените дали има известна личност, която пасва на описанието в нея. Далеч не всяка дама, сдобила се с лесна популярност, държи да се изтипосва по този начин, но няма как да отречем, че и такива има.

А онези, които уж стоят далеч от светлините на прожекторите, жадуват да влязат в светските хроники.

Преди дни една лудетина го доказа. Лъчезара си направи селфи, което никак не беше пристойно, но после обяви, че всъщност хората са тъпи, че й се връзват.

Кой умен, кой не с акъла си, не може да се каже, но факт е, че ода на съвременната кифла е създадена заради някои много комични снимки във Фейсбук.