май 03, 2024

Фики го играе джентълмен към Мира: Щях да ѝ отстъпя песента! (Певецът проговори за скандала – Подробности)

Одисеята с дублираното парче обещава да достигне нови висоти

https://kliuki.net/bg-kliuki/fiki-go-igrae-dzhentalmen-kam-mira-shtyah-da-otstapya-pesenta-pevecat-progovori-za-skandala-podrobnosti/221906 Kliuki.net
Фики го играе джентълмен към Мира: Щях да ѝ отстъпя песента! (Певецът проговори за скандала – Подробности)

След като Мира обяви, че премиерата на песента ѝ се отменя заради фамилия Стораро и техния ултиматум към фирмата, Фики най-сетне реши да изкаже своята позиция по въпроса. Той излезе със специално обръщение и открито заяви, че няма никаква намеса в отношенията на певицата и компанията. Допълни, че авторските права на парчето са уредени отпреди три месеца и предвид особеностите на музикалния бизнес всяка кавър версия се съобразява с тях.

За капак изпълнителят подчерта, че най-важното, което е можело да направи колежката му, е да му се обади и да изяснят ситуацията най-напред в един разговор. В заключение поясни, че за него не е проблем да ѝ преотстъпи песента, особено след като в нейната версия се дава път на млад талант. За себе си певецът е чист пред Бог и няма от какво да се срамува. Държи да живее без интриги и скандали, които в случая безспорно се поразвихриха.

Така Фики демонстрира уж джентълменско поведение спрямо Мира, прехвърляйки топката за скандала в нейната градина. На практика и двете парчета станаха достояние на феновете, а как ще се развият занапред нещата, тепърва ще видим.

Източник: show.blitz.bg