декември 09, 2023

Фики Стораро и Цветелина Грахич въртят тайна любов

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-i-cvetelina-grahich-vartyat-tayna-lyubov/144119 Kliuki.net
Фики Стораро и Цветелина Грахич въртят тайна любов

Фики Стораро и Цветелина Грахич въртят тайна любов, всичко лъсна наяве

Фики Стораро и Цветелина Грахич са се крили месеци наред, научи Kliuki.net.

Годжи ще е бесен, когато разбере, твърдят запознати, писа списание Love Style. Фики отдавна е на прицела на мадамите у нас и вече може да се похвали със завидни бройки.

[caption id="attachment_76653" align="alignright" width="300"]Фики Стораро Фики Стораро и Цветелина Грахич заедно, тайно от Годжи[/caption]

Нищо че татко му си мисли, че ще си прибере у тях невинна и непокътната девойка. Тази работа явно няма да я бъде, особено ако тази палавница е Цветелина Грахич.

Разбира се, Фики Стораро няма намерение да поддържа с нея нищо повече от една връзка за мимолетни удоволствия. И точно това се случва от известно време. Фики Стораро и Цветелина Грахич въртят тайна любов под носа на Годжи. Той не е подозирал какво става зад гърба му, но сега ще е категоричен и ще изрита Грахич завинаги, убедени са негови приятели.

И без това, тя не била подходяща за него, кълнат се те. Цветелина Грахич е по-малка, а и няма никакъв морал, само покварява Годжи, защитават го от нея потребители.

Фики Стораро пък се възползвал от опита на отраканата певица, за да може после да впечатлява неземните красавици около себе си. Манекенките напират за него и се оказа, че синът на Тони Стораро е изключително желан ерген...

Сигурно заради мускулите?!

Но и те няма да го спасят, когато Годжи се качи на рогата, че Фики Стораро му е отмъкнал гаджето.