април 24, 2024

Фики Стораро нападнат от напористи фенки (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-napadnat-ot-naporisti-fenki-snimki/144706 Kliuki.net
Фики Стораро нападнат от напористи фенки (Снимки)

Фики Стораро за пореден път показа, че е новият любимец на фенките

Фики Стораро не успява да се отърве от любовта на фенките си. Синът на Тони Стораро за нула време се утвърди като новият секссимвол на поп фолка, което, естествено му донесе цяла армия настървени почитателки. Готови на всичко не само, за да го зърнат, но и да се докоснат до него. Някои от тях са особено настойчиви в това отношение.

[caption id="attachment_80447" align="alignleft" width="300"]Фики Стораро беше нападнат от фенки Фики Стораро беше нападнат от фенки[/caption]

На едно от последните участия на Фики Стораро, момичетата обградиха любимеца си веднага с появата му в заведението и буквално не го оставиха да диша. Въодушевени от присъствието на певеца в непосредствена близост до тях, госпожиците се развихриха в бурни танци, за да привлекат вниманието му.

На самия Фики Стораро пък не изглеждаше да му е особено неприятно от вниманието към него, макар да се сдържаше и да избягваше да флиртува с почитателките си. Въпреки това изпълнителят с удоволствие приемаше закачките на почитателките си и ги остави да се усукват покрай него.

Както знаете, освен, че е сред най-актуалните секссимволи на поп фолка, Фики Стораро е и необвързан. Певецът споделя, че в момента сърцето му е свободно, тъй като се е концентрирал върху кариерата си. Което пък дава надежда на фенките му, че имат шанс да се преборят за вниманието му.

Фики Стораро Фики Стораро Фики Стораро Фики Стораро Фики Стораро Фики Стораро