април 20, 2024

Фики Стораро официално е конкурент на Тони

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-oficialno-e-konkurent-na-toni/142353 Kliuki.net
Фики Стораро официално е конкурент на Тони

Фики Стораро подписа договор с Пайнер, които са най-големите конкуренти на компанията, в която е баща му - Ара

Фики Стораро набира все по-голяма популярност в последните месеци. Младият изпълнител за нула време успя да си извоюва място в сърцата на феновете и да излезе от сянката на именития си татко Тони Стораро.

[caption id="attachment_60107" align="alignright" width="180"]Фики Стораро и Тони вече са конкуренти Фики Стораро и Тони вече са конкуренти[/caption]

Изглежда обаче бързо придобитата слава не е достатъчна на Фики и той реши да предприеме нови стъпки, за да утвърди собственото си име в музикалния бизнес и да затвори устите на зложелателите, които го определят като "синчето на татко". За тази цел обаче Фики Стораро направи доста неочаквана крачка. Младата звезда подписа договор с Пайнер - компанията, която е най-голям конкурент на фирмата, в която пее баща му - Ара.

"Явно между баща и син все пак има съперничество, без значение какво казват те двамата", коментират феновете. Интересно е как ще се развият отношенията между Фики Стораро и татко му при новите условия, чудят се онлайн потребителите. Припомняме ви, че дебютната песен на Фики, в която той пее заедно с татко си Тони Стораро, беше продуцирана именно от Ара мюзик.

В последствие обаче младежът записа дует със звездата на Пайнер - Галена и изглежда от компанията са се възползвали, за да го привлекат.