март 29, 2024

Фики Стораро отпразнува абитуриентския си бал (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-otpraznuva-abiturientskiya-si-bal-snimki/143642 Kliuki.net
Фики Стораро отпразнува абитуриентския си бал (Снимки)

Фики Стораро беше без дама на купона си, уважиха го куп чалга знаменитости

Фики Стораро отпразнува абитуриентския си бал. Синът на Тони Стораро завърши Музикалното училище "Любомир Пипков" в София, а на купона по случай завършването му дойдоха над 400 гости. Фики Стораро се появи сред тях в спортно-елегантен червен костюм с черна тениска под него. Която по мнение на критиците, беше прекалено изрязана за подобно събитие.

[caption id="attachment_70400" align="alignright" width="214"]Фики Стораро шашна с првопис на бала си Фики Стораро шашна с првопис на бала си[/caption]

За радост на почитателките си обаче Фики Стораро беше без дама на купона, който се състоя в известен столичен хотел. Да уважат колегата си на купона бяха дошли цял куп родни чалга знаменитости, сред които Азис, Преслава, Джина Стоева, Петко Димитров, Софи Маринова, Бони и много други, видяха от Blife.bg. Естествено, и гордият татко на абитуриента Тони Стораро.

За ужас на Фики Стораро обаче той стана за смях на потребителите в социалните мрежи и то навръх бала си. Изпълнителят не пропусна да се изфука в профила си във Фейсбук със снимка на колежката си Преслава. Уточнявайки, че кадърът е направен на завършването му.

Само дето се оказа, че звездата май е пропускал часовете по български език в училище. Тъй като шашна всички с правописа си. "Абитуренски бал", написа Фики Стораро към кадъра. "То е ясно, че думата "абитуриентски" е сложна. Ама поне да не пише нищо, за да не се излага", смеят се форумци.

[gallery link="file" ids="70401,70402,70403"]