май 31, 2023

Фики Стораро подлуди фенките с последната си фотосесия (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-podludi-fenkite-s-poslednata-si-fotosesiya-snimka/143402 Kliuki.net
Фики Стораро подлуди фенките с последната си фотосесия (Снимка)

Фики Стораро полага все по-сериозни грижи за тялото си, фенките му са във възторг

Фики Стораро успя да се наложи за нула време в родното светско пространство както с песните, така и с визията си. Синът на Тони Стораро си спечели цяла армия почитателки с тялото си, за което полага ежедневни грижи.

[caption id="attachment_68234" align="alignleft" width="300"]Фики Стораро събра очите на фенките Фики Стораро събра очите на фенките[/caption]

И това му се отплаща подобаващо. С последната си снимка, Фики Стораро определено успя да подлуди фенките си, които единодушно го обявиха за секссимвол номер едно в родния поп фолк. Става въпрос за кадъра, който певецът засне за новата си песен "Беше обич". На него Фики Стораро се е излегнал гол до кръста именно с цел да покаже тренираното си тяло.

Резултатът не закъсня. Почитателките на звездата побързаха да изкажат одобрението си от визията на любимеца си. "Взе ми акъла", "Супер си", "Много си хубав", са най-честите отзиви от впечатлените девойки.

Естествено, има и такива, които смятат манията на Фики по тялото му за притеснителна. Както знаете, от доста време се шушука, че синът на Тони Стораро използва химия, за да поддържа мускулите си във форма. Според специалисти няма как Фики Стораро да се напомпа толкова бързо и от хилав тийнейджър да се превърне в мускулест млад мъж без помощта на забранени субстанции.