април 02, 2023

Фики Стораро показа дамата за бала си? (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-pokaza-damata-za-bala-si-snimka/143677 Kliuki.net
Фики Стораро показа дамата за бала си? (Снимка)

Фики Стораро завърши, а фенките се чудят коя е късметлийката, която ще придружава любимеца им

Фики Стораро вече започна с празненствата по случай абитуриентския си бал. Синът на Тони Стораро завършва Музикалното училище "Любомир Пипков" в столицата и съвсем естествено, завършването му беше отбелязано подобаващо от близките, приятелите и колегите му.

[caption id="attachment_70670" align="alignright" width="224"]Това ли ще е дамата на бала на Фики Стораро? Това ли ще е дамата на бала на Фики Стораро?[/caption]

Въпросът, който най-много вълнува фенките на певеца обаче е коя е късметлийката, която ще бъде дамата на Фики Стораро в самата вечер на важното събитие. Това им чудене май вече си има своя отговор. Снимка на Фики Стораро с непознато момиче, най-вероятно негова съученичка, успя да разбуни онлайн пространството. Това всъщност е единственият кадър от завършването му, на който изпълнителят позира с момиче, ако изключим колежките му. Затова онлайн потребителите заподозряха, че въпросната госпожица ще придружи Фики Стораро на бала му.

Самото момиче също подклажда тези слухове с коментара си към снимката. "Стайлинг половинката ми", пише госпожицата. Действително, двамата с Фики са облечени изключително в тон, което допълнително накара феновете да смятат, че девойката наистина ще бъде дамата на Фики Стораро.

"Като нищо да са се наговорили да бъдат в тон и да репетират за самата бална вечер", коментират форумци. А дали наистина въпросната госпожица ще придружи певеца, предстои да разберем.