юни 25, 2024

Фики Стораро пръсна 70 бона за бала си

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-prasna-70-bona-za-bala-si/143661 Kliuki.net
Фики Стораро пръсна 70 бона за бала си

Фики Стораро вдигна купон, достоен за сватба, гостите го бъзикат къде е булката

Фики Стораро пръсна 70 бона за абитуриентския си бал. Всъщност парите идват от джоба не на младежа, а от този на гордия му татко Тони Стораро, който определено не е жалил средства, за да отбележи завършването на единственото си дете. Друг е въпросът, че сумата е предостатъчна за организирането на няколко средни по големина сватби.

[caption id="attachment_70557" align="alignleft" width="300"]Балът на Фики Стораро струвал 70 бона Балът на Фики Стораро струвал 70 бона[/caption]

На първо място по разход е залата, наета, за да побере всички над 400 гости на бала на Фики Стораро. За тази цел грижовният татко платил 5 бона, за да превърне конферентната зала на гъзарския хотел "Дедеман" в приказен дворец. Цялото помещение било облечено в бяла коприна, а специално за целта били докарани 15 полилея с камъни Сваровски.

За менюто на гостите на Фики Стораро отишли 180 килограма пилешко месо, научиха от hotarena.net. Костюмът на абитуриента му бил ушит по поръчка, като за него е отишла поне четирицифрена сума.

Като теглели чертата, накрая се оказало, че за събитието отишли цели 70 бона. Фики Стораро и близките му обаче не са останали съвсем на червено от всичко. Оказа се, че гостите на бала били учтиво помолени да не носят подаръци, а да оставят даровете си за абитуриента в пликове. За тази цел на всяка маса били оставени по десет празни плика, които да бъдат напълнени.

И които след това били събрани от Фики Стораро.

[gallery link="file" ids="70558,70559,70560,70561"]