февруари 02, 2023

Фики Стораро призна: Имаше бой с Бирмата

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-prizna-imashe-boy-s-birmata/146228 Kliuki.net
Фики Стораро призна: Имаше бой с Бирмата

Фики Стораро проговори за случилото се след наградите на Планета

Фики Стораро признава, че е имало бой с Бирмата. Мелето в нощта на наградите на Пайнер е било провокирано от Преслава, както вече писахме по-рано, мястото на „събитието” - заведение в Студентски град.

[caption id="attachment_90450" align="alignleft" width="300"]Фики Стораро разкри какво се е случило във въпросната вечер Фики Стораро разкри какво се е случило във въпросната вечер[/caption]

Като един от главните герои на вечерта, Фики Стораро признава, че е имало бой, но не между него и Бирмата. „Не бях пиян, а много щастлив” откровеничи за себе си носителят на наградата „Певец на годината” пред популярния телевизионен водещ Сашо Диков. И продължава да убеждава феновете си, че носещите се в публичното пространство слухове за бой между него и Бирмата са измислица. Сбиването е станало между ревнивеца Георги Станоев и охранителите. И младата надежда на поп фолка не е попадала между шамарите, тъй като си е тръгнала по-рано. Това споделя Фики. Но дали е така?

Самият изпълнител се държал доста интимно с подпийналата Преслава. И носителката на приза „Певица на годината” е била в приповдигнато настроение за „игрички” с младия си колега. Клюката говори и за по-голяма близост между тях двамата, а не само приятелски целувки по бузите, въпреки че младият Стораро убеждава своите почитатели, че с Преслава са само колеги и добри приятели, като не забравя да подчертае, че я харесва и като жена, а не само като певица...

Но Бирмата, спряган вече за бивше гадже на Преслава, по друг начин е видял фриволните закачки между доскорошната си изгора и младока и разкрепостеното им поведение. След като ревнививецът с гръм и трясък влетял в заведението, започнал да раздава „правосъдие” по свой си начин. Не помогнали опитите на певицата да го успокои и укроти. И тук в действие влезли бухалките на охраната. Сцепената глава на Бирмата е само част от разигралия се пред очите на постителите на заведението екшън. Запознати споделят, че случката е сложила окончателно точка на тригодишната страстна връзка на певицата с ревнивия мъж. Но дали тръпката между тях е угаснала?