март 25, 2023

Фики Стораро разби нета като бузест тийнейджър (Стара снимка)

https://kliuki.net/kliuki/fiki-storaro-razbi-neta-kato-buzest-tiyneydzhar-stara-snimka/142198 Kliuki.net
Фики Стораро разби нета като бузест тийнейджър (Стара снимка)

Новоизлюпеният секссимвол няма нищо общо със сега, феновете едва успяха да познаят любимеца си

Фики Стораро за нула време успя да се наложи като една от новите звезди на поп фолка. Синът на Тони Стораро успя да си спечели стотици фенове не само с глас, но и с визията си. Цял куп родни девойки припадат по вида на мускулестото тяло на младежа.

[caption id="attachment_58968" align="alignright" width="179"]Фики Стораро като тийнейджър и сега Фики Стораро като тийнейджър и сега[/caption]

Как обаче е стоял въпросът преди няколко години, когато Фики беше единствено и само "детето на Тони Стораро"? От Kliuki.net успяхме да открием уникална снимка, на която новоизлюпеният секссимвол е едва 14-годишен. Прави впечатление, че на въпросния кадър, от мускулите на Фики няма и следа. От фотоса ни гледа доста бузест тийнейджър, а при по-внимателно вглеждане се забелязва и корем, скрит под якето на младежа, смеят се наблюдателни потребители.

fiki storaro malukИзглежда и самият Фики не се е чувствал комфортно в този си вид, тъй като е взел мерки да промени визията си. Друг е въпросът, че в светското пространство упорито се шушука, че младежът дължи новото си тяло не толкова на упоритостта си във фитнес залата, а на химии и стеориди. За което отнася и сериозни критики. "Няма как толкова бързо да направи такова тяло", коментират и специалисти в бранша.